top of page
DSC_3272_edited_edited.jpg

Opdrachten en publicaties

Klik op de foto om meer foto's te zien (indien aanwezig) 

Foto's duikinstructie

Tja.... dan komt je dochter met de vraag of je een paar foto's van haar aan het werk wilt maken voor op haar Instagramaccount. Natuurlijk!!! Ontzettend leuk! Uitgebreid geschoten en ze heeft al een paar geplaatst met naamsvermelding. Hier is ze bezig met een stukje voorbereiding, vond dit de leukste foto....

DSC_0160.jpg
Foto's entree appartementencomplex Den Haag

Tja, dan krijg je een vraag om een drietal foto's van Den Haag en omgeving te maken voor in een entree. Ontzettend leuk. Nog net in de lock down op stap in Den Haag, een leuk weekendje van gemaakt. En ook hele leuke Corona tijdsbeelden.... Inmiddels is er nog een vierde besteld.

DSC_3637.jpg
Prijs gewonnen met canicross foto Vuurtorentrail!

En dan krijg je een bericht van een deelnemer aan de Vuurtorentrail die je hebt gefotografeerd... Ik was stom verbaasd, had niet meegedaan. Maar zij wel en ze won met haar foto. Nu prijkt mijn foto op een flyer voor honden aan de lijn op Ameland, super trots!
Met naamsvermelding bij het bericht op de Facebookpagina en met naamsvermelding op de folder. Hoe leuk!

Schermafbeelding 2021-05-02 om 20.25.06.png
Glasvezelvoorlichtingsdagen

We hebben een flinke campagne in het dorp gehad voor het verkrijgen en promoten van glasvezel. Een van mijn foto's is gepubliceerd op de website en op de Facebookpagina van De Groeve!

Schermafbeelding 2021-11-02 om 17.29.09.png
Aldel gangen laboratorium

Het begon met een leuke opdracht om foto's te maken voor de gangen bij het laboratorium. Erg leuke opdracht! Een middagje op stap geweest en daarna foto's uitgezocht en bewerkt, de klant was erg enthousiast. Er zijn er drie gekozen, deze drie prijken aan de muren. Ook mooi groot afgedrukt op fotobehang en prachtig op de muur behangen.

DSC_2018 kopie-Verbeterd.jpg
Nogmaals Aldel

De eerste foto's van Aldel vielen zo op en waren zo goed ontvangen dat er ook nog een foto voor de vergaderzaal moest komen. Erg leuk, zo'n enthousiaste klant!

DJI_0319-3.jpg
Diverse foto's van opdrachten met paarden (wedstrijden, portretfoto's en verkoopfoto's).

Ook super leuk. Door het maken van veel (paarden maar ook andere) foto's en het publiceren daarvan, kreeg ik diverse opdrachten. Met diverse complementen: hoe kom jij aan zulke mooie foto's?

Maar ook van partijen/bijeenkomsten.

DSC_9384.jpg
Opening bewegingstuin De Groeve

Ja, ja, een heuse bewegingstuin bij het Dorpshuis in De Groeve. Bij de opening heb ik op verzoek foto's gemaakt en is er een foto gepubliceerd in de plaatselijke krant. Helaas is het hoofd van het meisje er gedeeltelijk afgesneden ivm de AVG. Ik kreeg net te laat toestemming voor publicatie.

Schermafbeelding 2021-11-02 om 17.35.08.png
bottom of page