top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarjan Bouwmeester

Vierde dag (donderdag)

Bijgewerkt op: 23 okt. 2021

Vandaag een wat drukkere dag..... 's morgens om 9.00 uur op de duikschool voor de laatste duik van Frank. Spullen ingepakt en naar een andere duikplek aan de zuidkust.Op de reguliere duikplekken kan nu niet worden gedoken omdat er een te harde wind staat. Dat was ook te zien, het was afgeladen druk op het rechter deel van de parkeerplekken....

Toen we naar beneden reden, bleek er een prachtig uitzicht te zijn. De kleuren wisselden met de zon en de wolken mee, echt prachtig dat lichtspel op het eiland en in het water op de golven.


Was al van plan straks tijdens de duik weer terug te lopen om alsnog even van de uitzichten te genieten en ze te fotograferen!
Maar..... toen bleek dat de luchtfles van Frank lekte en wel zodanig dat reparatie niet mogelijk was. Dus terug naar de duikschool om vervanging te halen.

Ben toen meegereden naar boven (foei!) en alsnog naar beneden gelopen voor de foto's, wel een stuk makkelijker.

En voordat ik beneden was, waren ze ook al weer terug.....

En bovenaan de rotsen was een prachtige fitnessgelegenheid, met een prachtig mozaïek. Echt heel mooi.


Echt even van genoten, vraag me af of er veel gebruik van wordt gemaakt, maar kennelijk hadden ze wel die inschatting...


Goed, alles duik klaar maken en gaan duiken. Of ik nog even wat foto's van Jildou wil maken terwijl ze aan het werk is..... voor haar instagram...... Natuurlijk! Dus even flink geschoten, wel met de minder goede camera, dus dat leverde in eerste instantie toch wel wat teleurstelling op.... maar dat kwam thuis na nadere inspectie weer goed!

Daarna weer naar de duikschool, spullen spoelen, alles opruimen en natuurlijk betalen. Nog twee t-shirts gekocht van de duikschool 'Don't follow the path, set the path!'. Erg leuk!

En lunchen, weer naar een van onze eerste lunchadresjes, die was erg goed bevallen. Helaas ging het regenen, dus flink onder de parasol weggedoken, het was druk, hetgeen te merken viel. Niet dramatisch, maar het duurde wat langer en er was een bestelling vergeten. Desalniettemin, erg lekkere lunch! Maar we begonnen wel een beetje haast te krijgen, we moesten nog naar Malta en de laatste delen inpakken en opruimen. En afwassen....


Alles is gelukt, netjes ingepakt, kant en klaar gereed. De boot waar we op mikten, kunnen we halen. Dus afscheid nemen, spullen in de auto en naar de ferry. Wel even weer een triest momentje, het was te kort. Maar dat is natuurlijk wel een erg goed teken!


Dag Gozo:En welkom Malta:En we hadden het hotel onder meer uitgezocht op de rooftop..... helaas konden we er maar tot zes uur op zijn...... Malta is trouwens helemaal volgebouwd, nauwelijks meer landbouwgrond of weiland te zien, echt vreselijk. Tenzij je erg van stenen houdt....

Natuurlijk wel even op de rooftop gekeken en van het uitzicht genoten:


En daarna Valletta in om een hapje te eten en nogmaals een poging te wagen om trolley wieltjes te kopen..... De trolley is niet gelukt, het hapje eten wel. En inmiddels is de lamp ook uit.... morgen weer vroeg op!


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page