top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarjan Bouwmeester

Tweede dag Gozo

Rustige start na fijne nacht. Even op stap in de straat voor foto’s van de kerk, het restaurantje, de straat en de windmolen. En natuurlijk van het complex(je) waar wij vertoeven.Interessant afvalbeleid en je kunt hier beter niet invalide zijn. Met een rolstoel de stoepen gebruiken is niet mogelijk. Opstappen van meer dan 20 cm zijn geen uitzondering. Trouwens, het parkeren is ook interessant!Lekker ontbijten, koffie en theedrinken en even wachten op hoe de dag er nu uit gaat zien….
Nou, ‘s middags zijn we naar Jildou gelopen en hebben we wederom een sightseeing tour gehad. Naar de Blue Hole en Inland Sea. En wederom naar een prachtige kerk Ta Pinu, maar minder mooi dan die van gisteren. Verder nog naar een aantal winkeltjes waar handgemaakte voorwerpen (gebruikt- en kunst-) worden gemaakt. Een prachtig muntenportemoneetje gekocht en een mooi leren boek met blanco handgeschept papier voor Frank.

Het begon te regenen, echt even een iets mindere dag. Hopelijk wel mooie luchten op de foto’s, de bliksem lukte helaas niet.

Ook op jacht geweest naar wieltjes voor onder een tas, maar helaas niet gelukt. Mogelijk in Vallletta of Napels. Anders wordt het weer heel erg sjouwen…

Niet meer uit eten, we wilden allemaal wel graag naar huis.


Nu lekker een avond thuis.

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page