top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarjan Bouwmeester

Twee dagen ZoomNext!

Zoooo, twee intensieve dagen gehad. Twee dagen webinars van ZoomNext. Een kijkje in de keuken van hele verschillende fotografen met uiteenlopende onderwerpen. En alles komt online, dus wat ik niet kon volgen (parallelsessies!) kan ik later terug kijken. Heel fijn, ga ik ook zeker doen. Heb vooral het nodige opgestoken van een eerder gevolgde Zoomcursus 'de thuisstudio' en heb nu veel geleerd van Michiel Fischer met lichtopstellingen van Studio34x studio's (misschien nog een keer een workshop van hem volgen?). En buitengewoon inspirerend was Martijn van Weeghen met zijn Photoshop uitleg. Heb gelijk zijn tutorials aangeschaft, dus weer flink wat leerstof! Jammer dat ik de webinars van Tom Reuvers niet kon volgen, maar de presetafterparty was erg leuk en zinnig. En ik heb een boek gewonnen, altijd leuk: binnen en buiten portretten, leuk, leuk, leuk, leuk, leuk!!!

Oh ja, had nog geen keuze gemaakt voor de dinarsessie op de eerste dag, is Jimmy on the Run geworden. En de laatste sessie die dag heb ik gekozen voor Mijn van Weeghel, vanwege het webinar dat ik daarvoor had gevolgd. Geen spijt van gehad.

Heb ik nu de tijd om lekker in mijn studio aan de slag te gaan.....


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page