top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarjan Bouwmeester

Foto's van Aldel!

Yes, yes, yes!!!! Ik mag de foto's van Aldel die ik ter opluistering van de gang heb gemaakt delen! Super fijn! Was een erg leuke opdracht, ik houd van zware industrie en industriële omgevingen, lekker stoer en veel te zien! Heerlijk in een weekend buitenom bij Aldel wat foto's gemaakt, zoals de klant ze wilde hebben en in de gang wilde hangen. 'Trots op ons product en bedrijf!' Snap ik. Blij dat ik de foto's mocht maken en super trots op het resultaat. Hopelijk dit weekend ook even de foto's in het eggie bekijken!

Het weekend was het veiligst fotograferen, dan is het rustig en wordt er niet met allerlei machines heen en weer gereden...28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page